Naslovnica » vijesti Dramskog studija

Radionica KAKO NAPISATI DRAMSKI TEKST

Oduvijek si volio pisati? Maštaš o tome da jednog dana vidiš svoje djelo na nekoj pozornici? Ali nisi siguran kako početi ili kako završiti započeto? Imaš već nešto napisano, ali se sramiš ikome pokazati?  Ako se prepoznaješ u ovome onda je ovo radionica za tebe!

jelena kovacicPo prvi put ekskluzivno samo u Dječjem kazalištu Dubrava, radionica za buduće dramske pisce i one koji bi to željeli postati pod vodstvom etablirane kazališne umjetnice, sukreatorice hit predstava za djecu i mlade, dobitnice brojnih nagrada i priznanja, prije svega ljubiteljice kazališta i kazališne riječi Jelene Kovačić.

I zato ne propustite!

San može postati java!

 

Dakle:

Ako želite napisati dramski tekst, ali niste sigurni odakle krenuti?! Zanima vas kako nastaje lik, kako se piše dijalog, odakle dolazi ideja i koji je put od nje do teksta?

Onda je Radionica KAKO NAPISATI DRAMSKI TEKST pravo mjesto za vas!!!

_____________________________________________________________

Ovo je novi pilot-projekt Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava za učenike trećih i četvrtih razreda zagrebačkih srednjih škola. Radionica počinje 9.11.2013. Za više informacija pošaljite upit na dramski.studio@kazalistedubrava.hr