Naslovnica » Studentski atelje Dubrava

Ni tu, ni tamo / nova predstava S.A.D.-a

Nova studentska premijera u Dječjem kazalištu Dubrava:

Ni tu, ni tamo

Nine Bajsić premijerno u Studentskom ateljeu Dubrava

Nitunitamo

Studenti Akademije dramske umjetnosti pripremili su novi projekt koji će se u petak, 20. prosinca, premijerno izvesti u Studentskom ateljeu Dubrava.

Radi se o tekstu mlade studentice dramaturgije, Nine Bajsić – “Ni tu, ni tamo”, u režiji Arije Rizvić, studentice kazališne režije i radiofonije na ADU. Tekst je pred mjesec dana izveden u obliku javnog čitanja na reviji dramskih tekstova “DeSADU”, a studenti su nakon toga, uz podršku ADU i DK Dubrava, nastavili razvijati projekt kako bi ga izveli u okviru programa Studentskog ateljea Dubrava, koji služi kao platforma za afirmaciju mladih kazališnih umjetnike i laboratorij za njihov kreativni izražaj.

Priču o čovjeku obilježenom slikom iz djetinjstva, čija će ga sposobnost putovanja kroz vrijeme pomoću jakih mentalnih slika stajati života, ispričat će studentice i studenti glume Iva Šimić, Ivan Čuić, Tena Nemet Brankov, Fabijan Pavao Medvešek.

Producent predstave je Matej Merlić, dizajner zvuka Martin Bajsić, dok je svjetlo oblikovao Luka Božić. Nakon premijere, očekuju se izvedbe projekta, kao i prijave na studentske festivale.

 

zakaci se za kazaliste