Naslovnica » suradnici - biografije

Martina Radošević – Bedić

Martina Radošević – Bedić, mag. prim. educ. diplomirala je 2012. godine učiteljski studij s pojačanim predmetom likovne kulture na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Godine 2008. završila je Srednju školu IMG_4960suvremenog plesa Ane Maletić. Od 2013. godine radi u Osnovnoj školi poliklinike SUVAG na poslovima fonetskog ritmičara, verbotonalnog učitelja u nastavi Stimulacija pokretom.Kao plesna pedagoginja kroz kreativno i slobodno izražavanje pokreta vodila je plesne radionice za djecu osnovnoškolske dobi u Dječjem kazalištu Dubrava, Zagrebačkom plesnom centru, Školi suvremenog plesa Ane Maletić, Plesnom centru Tala i u Plesnom studiju Samsa. Od 2011. do 2013. godine bila je u izvršnom odboru udruge Ples i dijete – daCi Hrvatska, a od 2016. predstavnica je Poliklinke SUVAG istoimene udruge.
U suradnji s dječjim kazalištima radila je scenski pokret za više dramskih predstava. Koreografkinja je i autorica plesno-dramskih dječjih predstava od kojih su neke izvođene na festivalima u Hvatskoj.