Naslovnica » suradnici - biografije

Lara Antić

Rođena sam 24.studenog 1984.godine u Zagrebu.
Diplomirala sam na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu smjer Tisak i odnosi s javnošću.
Trenutno radim kao stručni suradnik u marketingu i odnosima s javnošću u školi stranih jezika u Vodnikovoj.

lara anticLjubav prema umjetnosti započela je još dok sam bila dijete te sam svoje hobije uvijek ostvarivala na pozornici bilo da je bila riječ o sviranju, plesu, pjevanju ili glumi.
Završila sam četverogodišnji glumački program umjetničkog studija ˝Kubus˝ pod vodstvom Simone Dimitrov Palatinuš i četverogodišnji pjevački program umjetničkog studija Bacchabundus pod vodstvom profesorice Mirele Brnetić, a daljnju edukaciju i usavršavanje ostvarujem pohađanjem radionica i seminara.
Nakon deset godina provedenih u zboru ˝Zvjezdice˝ s kojim sam sudjelovala na mnogim festivalima diljem Europe, započinje moj rad kao back vokala gdje surađujem s mnogim izvođačima na festivalima i u studijima, a od 2012. godine sam lead  pjevačica retro/pop/blues banda Bang Bang.

 

Od 2011. godine honorarni sam član ansambla Kazališta Komedija u predstavama ˝Aida˝ i ˝Inventura Broadway˝ (2013.), a od 2013 godine sudjelujem u predstavi ˝Kraljeva sluškinja˝ Teatra ˝Barakuda˝. Suradnja s Dječjim kazalištem Dubrava započela je u rujnu 2013. godine gdje započinje moj rad kao dramski voditelj.

Želja mi je da kao dramski voditelj potičem djecu na kreativnost i na igru te razvoj njihove mašte i imaginacije.